Jídlo je základ


Jídlo hraje klíčovou roli v tom, jak se cítíme a jak jsme zdraví. Správně vyvážená strava vám může kompletně změnit život a pomůže vám s vaší fyzickou i mentální kondicí.


Mnozí experimentují s různými dietami a detoxikačními kúrami v naději, že v nich najdou cestu ke zdraví a vyváženému životnímu stylu. Blanka, naše stávající klientka byla jednou z nich. Vyzkoušela mnoho přístupů – od nízkokalorických diet po detoxikace. Nic z toho jí však nepomohlo a ve výsledku se často cítila ještě hůře. 


Po několika letech snažení se o lepší život, byla již poměrně frustrovaná, jak jsme jí tedy pomohli my?



Blanka před FitMealem


Existují jen dvě fáze života. Ten před naší krabičkovou dietou a ten po. Blanka už měla za sebou hromadu diet, které ji slibovaly zázraky. Pořád měnila jídelníčky, snažila se snížit kalorie, ale místo toho, aby se cítila skvěle, byla často unavená a bez energie. A když se váha znovu vrátila, přicházela frustrace.


Změna


Jednoho dne, když už měla nesmyslně striktních a nefunkčních diet po krk, objevila u svého syna krabičkovou dietu FitMeal. Myslela si, že je to pouze stereotypní strava pro fitnesáky, avšak ochutnání ji ihned z tohoto omylu vyvedlo.


Blanku začala lákat myšlenka, že by již nemusela počítat každou kalorii a řešit u toho, zda jídlo bude chutné a krabičky si objednala.


První krůčky


První týden odebírání krabiček byl pro Blanku šok. Měla víc energie, spala lépe a cítila se po dlouhé době opravdu dobře. Byl to rozdíl jako mezi dnem a nocí. Navíc měla o dost více jídla, než kdy předtím a zároveň začala pomalu hubnout.



Dlouhodobé výsledky


Po několika měsících Blanka nejenže zhubla, ale hlavně si udržela novou váhu. A co je na tom nejlepší? Cítila se lépe, než kdy předtím...


Co dělá FitMeal jinak?


Klíčem je kvalita a rozmanitost. Každé jídlo je vyvážené, plné chuti a co pár měsíců, přinášíme nové recepty, abyste se nenudili a vaše tělo dostalo vše, co potřebuje.


Naše krabičková dieta je navržena tak, aby vám poskytla všechny potřebné živiny, vitamíny a minerály, které tělo potřebuje pro optimální fungování. Využíváme pouze čerstvé a kvalitní suroviny, které jsou pečlivě vybrány a správně připraveny.


Mýty o dietách


Možná někdo z vás slyšel, že musíte jíst méně, abyste zhubli. Ale víte co? Není to úplně pravda. Je důležité jíst správně, se správně vypočítanými kaloriemi a živinami. Ve výsledku můžete jako Blanka jíst denně o 2 jídla více a zároveň být v redukční dietě (dieta, ve které hubnete).




Závěr


Příběh Blanky je důkazem, že správný přístup k jídlu může změnit život. Pokud se chcete cítit lépe, nebojte se to zkusit. FitMeal vám může ukázat cestu, jak jíst zdravě, správně a s radostí.



Pomůžeme i Vám


Stále máte nějaké otázky? Nebo vás zajímá, jak začít. Zavolejte nám a my Vám rádi ukážeme cestu za lepším zdraví.


Podívejte se na Naše programy, nebo nám zavolejte na telefonní číslo: +420 771 191 800