Fotka Odebíráme kvalitní pečivo z tradiční domácí pekárny Anděl Back

Odebíráme kvalitní pečivo z tradiční domácí pekárny Anděl Back

Všechny produkty jsou vyráběny ručně se zachováním tradičních postupů podle historických receptur s dlouhým zráním těsta. Náš sortiment tvoří poctivé pekařské výrobky jako jsou chleby z přírodního kvásku, žitné či celozrnné pečivo. Pro naše klienty necháváme péct speciality jako například ořechový chléb s brusinkami, rajčatový bagel či olivové bulky.

Číst dále
Fotka Čerstvé těstoviny Pasta Mamma

Čerstvé těstoviny Pasta Mamma

Z tohoto důvodu si necháváme vyrábět čerstvé těstoviny každý den v malé rodinné firmě z italských surovin a podle původních receptur. V Pasta Mamma vědí, že pro dosažení skvělé chuti a plné žluté barvy těstovin jsou nejdůležitější kvalitní suroviny – mouka a vejce. „Proto semolinovou mouku nakupují přímo v Itálii a vejce pouze od vybraných tuzemských dodavatel“ říká majitel firmy Pasta Mamma pan Dominik Boor. Díky nim tak v procesu výroby čerstvých těstovin nemusí používat žádné konzervanty ani barviva.

Číst dále
Fotka Microgreens

Microgreens

Mladé výhonky zeleniny, luštěnin a bylinek vynikají skvělou chutí a dokáží podtrhnout vzhled jídla. Oproti zralé rostlině obsahují až čtyřicetkrát vyšší dávku vitamínů a dalších tělu prospěšných látek. Při sportu pomáhají posilovat imunitu, při dietě naopak čistí především játra a ledviny. Proto je někteří odborníci řadí mezi superpotraviny.

Číst dále
Fotka Ovoce a zelenina Dejnožka

Ovoce a zelenina Dejnožka

Dlouhodobě jsme sháněli dodavatele, který by nám byl schopen dodávat prvotřídní kvalitu ovoce a zeleniny. Při prvním převzetí objednávky od našeho pana Dejnožky jsme si zamilovali kvalitu, kterou poskytuje. Pan Dejnožka je lokální dodavatel z Netvořic a naprosto splnil naše očekávání! Jeho produkty poznáte od té supermarketové na první pohled a přičichnutí.

Číst dále
Fotka Naše domácí „Cukrárna“

Naše domácí „Cukrárna“

Víme, že každá dieta je velmi náročná, a proto jsme si pro Vás nachystali domácí mlsání. Fitmeal dorty a dezerty jsou velmi pestré, zdravé a všechny pro Vás chystají naši cukráři. Jsou vyrobené z kvalitních surovin a mají lehčí formu než jejich klasické verze. Nepoužíváme bílý ani hnědý cukr. Místo toho přidáváme zdravotně nezávadné sladidla a ochucený protein.

Číst dále
Fotka České FitMeal klasiky

České FitMeal klasiky

Vybrali jsme nejoblíbenější tradiční recepty a upravili je na zdravou a vyváženou variantu. Příkladem může být vepřo knedlo zelo. Maso jsme v tomto případě zaměnili za kvalitní trhané hovězí bez přebytečného množství tuku. Knedlíky pro Vás chystáme domácí noky z brambor a špaldové mouky, navíc obohacené o bílkoviny z neochuceného proteinu. Zelí je samo o sobě skvělá a velmi zdravá potravina. My jsme ji navíc dochutili a tak vzniklo zelí brusinkové.

Číst dále
Fotka Tatran Střešovice znovu mistrem ČR

Tatran Střešovice znovu mistrem ČR

Spolupráci s tímto klubem jsme navázali již loni v květnu a po celý rok jsme zařizovali stravu pro elitní týmy a i nespočet mladých sportovců a sportovkyň. Na kempy a soustředění jsme připravovali zdravé obědy, aby hráči měli dostatek síly a energie na další tréninky. Zajišťovali jsme také domácí sendviče na cestu nebo jídla na zápasy. Kromě toho jsme ještě obstarávali catering do VIP zóny. Servírovali jsme čerstvé a zdravé sendviče, wrapy, kelímky a dort. Dezerty byly bez přidaného cukru a v odlehčené formě. Často slýcháváme, že děti a mladí lidé nepotřebují zdravé jídlo kor když sportují. Mohou si dát knedlík z bílé mouky s pořádnou porcí omáčky a masa a vše to spálí, což samozřejmě je pravda, avšak.... I pro mladé tělo je to obrovská zátěž, je jim potom těžko a tělo vydá spoustu energie na trávení. Právě proto často podávají mnohem menší výkon. Pokud jste součástí nějakého sportovního týmu a chtěli byste, aby i Vaše děti, hráči se kvalitně stravovali a mohli podávat lepší výkony, tak nás kontaktujte na telefonním čísle +420 771 191 800 nebo na emailu info@fitmeal.cz. Ještě jednou gratulujeme Tatranu k neuvěřitelné sezóně zakončené zlatou tečkou a těšíme se na další roky společné spolupráce.

Číst dále
Fotka Letní jídelníček Fitmeal

Letní jídelníček Fitmeal

S našimi kuchaři jsme dali dohromady tradiční české pokrmy i světové speciality a spolu se zdravými dezerty je poskládali v šestitýdenní menu. Už tak pestrý jídelníček navíc obměňujeme domácím pečivem a čerstvými těstovinami tak, abyste neměli potřebu mlsat jinde. Některé čokoládové dobroty nahradí ovocné a postupně budeme recepty upravovat podle sezónních surovin z našeho okolí. Těšit se tak můžete například na český rybíz, angrešt, jahody, chřest a ostatní plody, které najdete běžně zahrádce. Víme, že dodržovat stravu v létě není vůbec snadné a tak jsme vytáhli esa z rukávu!

Číst dále
Fotka Velice chutné a zdravé polévky

Velice chutné a zdravé polévky

Aby naše krabičky nebyly nuda, rozhodli jsme se jejich složení obměnit. Nově se můžete těšit na bramboračku bez hub místo květákového krému, čočkovou polévku místo vývaru a mrkvový krém nahradí ten dýňový. V naší nabídce tak stále zůstává oblíbený hráškový, pórkový a brokolicový krém. Věříme, že si naše nové polévky zamilujete a že Vás během studených zimních dnů a večerů zahřejí.

Číst dále