FitMeal recepty

Na této stránce najdete čerstvé informace o našich nejnovějších menu, sezónních specialitách a inovativních receptech, které jsme připravili pro naše zákazníky. Chceme vám představit nové kombinace ingrediencí, zajímavé chuťové kombinace a inspiraci pro různorodost ve vašem jídelníčku.

Fotka Špenátové gnocchi se sýrovou omáčkou

Špenátové gnocchi se sýrovou omáčkou

Tento recept je skvělou volbou pro milovníky sýrů NUTRIČNÍ HODNOTY 470 kcal 18 g bílkovin 49 g sacharidů 23 g tuků INGREDIENCE 460 g špenátových čerstvých noků Pasta mamma 200 ml smetany na vaření 12% 80 ml mléka 1,5% 200 g gorgonzoly 68 g mozzarelly 20 g parmazánu sůl dle chuti Zdobení: 12 g baby špenátu 40 g drcených vlašských ořechů (10 g na porci) 8 g parmazánu

Číst dále
Fotka Asijské kostky

Asijské kostky

Libové kuřecí maso v lahodné krémové arašídové omáčce. Pohankové nudle celé jídlo ozvláštní a dodají takzvaně třešničku na dort. Zkuste a přesvědčte se sami. Dopřejte si chuťový zážitek, navíc jedna porce má jen 343 kcal, ale za to 45,7 g bílkovin🤯 PS: Tento recept může být návykový. NUTRIČNÍ HODNOTY 343 kcal 45,7 g bílkovin 11,6 g sacharidů 12,3 g tuků INGREDIENCE 680 g kuřecích prsou (syrová váha) 40 ml sojové omáčky 40 g medu 80 g arašídového másla 40 ml kokosové mléka 240 g pohankových nudlí (nejlépe Soba) chilli paprička dle chuti zázvor dle chuti sůl dle potřeby olivový olej Na zdobení: rozmixované arašídy jarní cibulka chilli paprička dle chuti

Číst dále
Fotka Kuřecí sendvič s pršutem

Kuřecí sendvič s pršutem

Ve spolupráci se společnosti Nebbia jsme si pro Vás připravili sérií zdravých a chutných receptů. Krok po kroku Vás bude provázet náš kuchař Tomáš a k ruce mu bude NEBBIAgirl Klaudia Mikitkova. Jako první si společně připravíme šťavnatý sendvič s kuřecím masem, pršutem a vajíčkem. Potěší nejen Vaše chuťové buňky, ale zároveň dodá tělu potřebné živiny a zasytí. NUTRIČNÍ HODNOTY 403 kCal 26,9 g bílkovin 25,9 sacharidů 21g tuků INGREDIENCE 30 g čerstvého sýru (př. Philadelphia, lučina, žervé, apod.) 2 plátky římského salátu 15 g pršutu 2 ks sušených rajčat 1 ks vejce (sázeného vejce) 30 g kuřecích prsou (v hotovém stavu) 2 plátky celozrnného toastového chleba k dochucení: sůl olivový olej PŘÍPRAVA Kuřecí maso očistíme a osolíme. Na pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje. Přidáme kuřecí prso a opečeme. Na druhé pánvi rozehřejeme olivový olej. Vyklepneme vajíčko, osolíme a připravíme volské oko. Nakrájíme sušená rajčata, římský salát a hotové kuřecí maso na menší kousky. Jeden plátek toastového chleba potřeme čerstvým sýrem a navrstvíme na sebe list římského salátu, pršut, kuřecí maso, volské oko, sušená rajčata a opět list římského salátu. Přikryjeme druhým plátkem toastového chleba, který také natřeme čerstvým sýrem. SERVÍROVÁNÍ Hotový sendvič rozkrojíme na polovinu, případně na trojúhelníčky. Aby lépe držely, můžeme je propíchnout delším párátkem. Teď už jen sníst plněný sendvič dříve, než zavoní někomu jinému.

Číst dále